Meiltä löydät sopivan vuokra-auton käyttöösi esimerkiksi huollon ajaksi tai vaikka pakettiauton avuksi muuttoon ja muuhun kuljetustarpeeseen. Löytyy valikoimistamme myös asuntoautoja ja -vaunuja arjen irtiottoja varten. Tutustu vuokra-autoihimme ja pyydä tarjous tai kysy lisää helposti tällä sivulla. Huomioithan, että kaikki automme eivät ole verkossa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle. Voit myös tiedustella tarpeeseesi sopivaa autoa tämän sivun lomakkeella. Ennen vuokrausta, muistathan lukea vuokrausehdot.

Henkilöauto

Tarjoamme edullisesti vuokralle pienet henkilöautot, kuten Ford Fiesta tai Volkswagen Polo hintaan 25 €/vrk, joka sisältää 100 kilometriä ajoa päivää kohden.

Valikoimassamme löytyy vaihtoehtoja myös tilavammista farmarimalleista. Voit pyytää tarjousta juuri sinulle sopivasta mallista ja tarvitsemallesi kilometrimäärälle helposti tällä sivulla olevalla lomakkeella!

Varaa tai kysy lisää
alk. 25 €/vrk (sis. 100 km)
Fiat Carado A 461 matkailuauto

Matkailuautossa on vuodepaikat kuudelle henkilölle. Auto on etuvetoinen ja manuaalivaihteistoinen, jonka 2,3 l dieselmoottori tuottaa tehoa 131 hv. Pituus 7,23 m ja leveys 2,33 m. Kokonaismassa 3495 kg ja omamassa 2890 kg. Varusteina autossa on mm. ilmastointi ajotilassa, lämmitettävät sähköpeilit, vakionopeudensäädin, eristetty harmaavesisäiliö, liesituuletin, 167 l jääkaappi erillisellä 29 l pakastelokerolla, Captain Chair -etuistuimet, kuljettajan istuimessa korkeussäätö, ESP sis. ASR, mäkilähtöavustin ja panoraamakattoikkuna.

Hintaan sisältyy 2000 km/vko, kaksi pulloa kaasua (asiakas huolehtii täytöstä), wc-kemikaalit, vakuutukset ja arvonlisävero 24 %. Ylimenevät kilometrit 0,30 €/km. Omavastuu matkailuautoille pohjoismaissa 1000 €. Omavastuu Baltian maissa 20 % vahingon määrästä, vähintään 2700 €. Omavastuu muissa Keski-Euroopan maissa on 1800 €. 

Varaa tai kysy lisää
1090 €/viikko (sis. 2000 km)
Volkswagen Transporter 1+8 hlö

Vuokraamme tehokkaalla 2.5 litran moottorilla, automaatti-ilmastoinnilla, täydellä TAXI-varustuksella (mittarit yms.) sekä Carsport-sisustalla ja sähköovella varustetun Volkswagen Transporterin käyttöösi (vm. 2008). 

Hinta sisältää ajoa 200 kilometriä päivää kohti, mutta voit pyytää tarjousta juuri sinulle sopivalle kilometrimäärälle helposti tällä sivulla olevalla lomakkeella!

Varaa tai kysy lisää
Hinta ilman kuljettajaa 80 €/vrk (sis. 200 km)
Pakettiauto Volkswagen Transporter tai vastaava

Meiltä löydät sopivan vuokra-auton käyttöösi esimerkiksi huollon ajaksi tai vaikka pakettiauton avuksi muuttoon ja muuhun kuljetustarpeeseen.

Hinta sisältää ajoa 100 kilometriä päivää kohti, mutta voit pyytää tarjousta juuri sinulle sopivalle kilometrimäärälle helposti tällä sivulla olevalla lomakkeella!

Varaa tai kysy lisää
50 €/vrk (sis. 100 km)
Traileri

Vuokraamme myös laadukkaan lämpöeristsetyn trailerin esimerkiksi auton, kelkkojen tai tavaran kuljetustarpeisiin. 

Vuokrattavan trailerin tiedot: leveys 2400 mm, korkeus 2100 mm, pituus 5000 mm, omamassa 750 kg, kokonaispaino 2000 kg.

Varaa tai kysy lisää
50 €/vrk

Varaa vuokra-auto tai kysy lisää

Yhteystiedot

Tutustu tarjouksiin

Nestekaasu 11kg terästäyttö vain
23€
Tuulilasin vaihdot IDH-clas alk.
200€
Ilmastointihuolto
60€
Vikakoodien luku ja nollaus
30€