Valtuutettuna merkkihuoltona palvelemme kaikkien merkkien huoltotarpeissa ja autosi takuu säilyy. Meiltä saat huoltoajan nopeastikin ja pienet työt hoidamme usein välittömästi. Tarjoamme luotettavan sijaisauton huoltosi ajaksi! Tutustu palveluihimme ja varaa aika kätevästi verkossa.

Määräaikaishuolto

Tarjoamme merkkiliikkeitä edullisemman vaihtoehdon laadukkaalle määräaikaishuollolle kaikille automerkeille. Määräaikaishuolto sisältää autovalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet sekä tiettyjen käyttöosien vaihdon. Kun tuot autosi meille, sen takuu säilyy. Varaa huolto tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous tai varaa aika
Vikakoodin luku ja nollaus

Vikakoodi ei aina tarkoita sitä että autossa olisi vikaa. Tarkastamme ja nollaamme vikakoodit nopeallakin varoajalla. Samalla saat meiltä vinkit jatkoon, mitä vikakoodin takana mahdollisesti on.

Pyydä tarjous tai varaa aika
alk. 30 €
Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto kannattaa tehdä säännöllisesti, niin pidät autosi sisäilman raikkaana ja puhtaana. Tarjoamamme ilmastointihuolto sisältää 500 g kylmäainetta, väriaineen ja kompressorin öljyn.

Pyydä tarjous tai varaa aika
alk. 60 €
Öljynvaihto

Mobil 1 Express öljynvaihtopalvelumme toimii nopeasti ja sinulle vaivattomasti ilman ajanvarausta.

Pyydä tarjous tai varaa aika
Jakohihnan vaihto

Huolto-ohjelman mukaiset jakohihnojen vaihdot kaikille automerkeille- ja malleille. Nopeasti ja vaivattomasti. Vaihtoväli on autoissa tavallisesti 50 000–160 000 kilometriä.

Pyydä tarjous tai varaa aika
Automaattivaihteiston huolto

Pidennä autosi automaattivaihteiston elinikää! Tarjoamme automaattivaihteiston huoltopalvelut alueellamme ainutlaatuisella tekniikalla, joka takaa 100% öljynvaihtuvuuden. Samalla voimme suorittaa vaihteiston pesun.

Pyydä tarjous tai varaa aika

Pyydä tarjous tai varaa aika

Omat tiedot
Auton tiedot
Toimenpide

Tutustu tarjouksiin

Nestekaasu 11kg terästäyttö vain
23€
Tuulilasin vaihdot IDH-clas alk.
200€
Ilmastointihuolto
60€
Vikakoodien luku ja nollaus
30€