Palvelemme kaikissa kevytautoihin liittyvissä asennus- ja tarkastustöissä alueemme monipuolisimmalla osaamisella. Kevytautoa eli nopeusrajoitettua henkilöautoa saa ajaa AM-luokan ajokortilla. Se on nuorille turvallisin, mukavin ja kustannuksiltaan järkevin valinta ensiajoneuvoksi. B-kortin suorittamisen ja katsastuksen jälkeen vain rajoittimen poisto ja matka jatkuu samalla tutulla autolla. Kevytautoasennukset saatavilla meiltä virallisten säädösten valmistuttua 2019 loppuvuoteen mennessä. Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja kysy meiltä lisää jo nyt.

Mikä auto kevytajoneuvoksi?

Kevytautoksi voi käyttötarkoituksen mukaan valita niin ketterän kaupunkiauton kuin tilavamman perheautonkin. Ajoneuvon voi hankkia käytettynä tai uutena. Parhaiten kevytautoksi soveltuvat bensiini-, kaasu- ja sähköautot. Meiltä löydät laajan valikoiman huippukuntoisia vaihtoautoja, jotka soveltuvat erinomaisesti kevytautoksi. Katso kaikki vaihtoautot.

Kysy lisää nyt
Rajoittimen asennus-, poisto- sekä tarkastuspalvelu

Suoritamme kaikki kevytautoihin vaadittavat rajoittimen asennus-, poisto- sekä tarkastustyöt. Hankitpa auton sitten meiltä tai tuot asennukseen oman autosi, palvelemme joustavasti ja nopealla aikajänteellä. 

Kysy lisää nyt
Kevytauto pähkinänkuoressa

Rajoitin on mahdollista saada kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin ja malleihin, kun viralliset asetukset syksyn 2019 aikana saadaan viimeisteltyä. Rajoittimella 60 km/h kulkevaksi kevytautoksi voidaan muutoskatsastaa M1-luokan ajoneuvo, joka on ensirekisteröity vuoden 2015 jälkeen, omamassa on enintään 1500 kg (sähköauto 1800 kg) ja ensimmäisen käyttöönottovuoden päättymisestä on kulunut enintään 10 vuotta. Lue lisää kevytautoista.

Kysy lisää nyt

Kysy meiltä lisää

Lähetä meille viestisi tai jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Yhteystiedot

Tutustu tarjouksiin

Nestekaasu 11kg terästäyttö vain
23€
Tuulilasin vaihdot IDH-clas alk.
200€
Ilmastointihuolto
60€
Vikakoodien luku ja nollaus
30€