Saman katon alla palvelevien Auto-Ringin ja Porvoon Autopalvelun toistakymmentä asiantuntijaa varmistavat, että kaikki niin uusiin kuin vanhempiinkin autoihin liittyvät toimenpiteet ovat sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta hoitaa. Meille saat ajan nopeastikin ja pienet työt hoidamme usein välittömästi. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo.

Palvelemme monipuolisesti kaikissa henkilö-, paketti- ja asuntoautojen sekä trailerien, peräkärryjen ja esimerkiksi hevoskärryjen korjauksissa ja huolloissa. Tutustu palveluihimme ja varaa aika helposti tällä sivulla.

Moottorin korjaus

Moottoriremontti hoituu kauttamme vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan automerkkiin tai -malliin katsomatta. Varaa korjausaika verkossa tai tule paikan päälle kysymään lisää!

Pyydä tarjous tai varaa aika
79 €/h
Vaihteiston korjaus

Vaihteiston ja vaihdelaatikon korjaukset ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan kaikkiin autoihin – niin vanhempiin kuin uusiinkin automaatti- tai manuaalivaihteisiin malleihin. Varaa korjausaika verkossa tai tule paikan päälle kysymään lisää!

Pyydä tarjous tai varaa aika
79 €/h
Kytkinremontti

Meiltä kilpailukykyiseen hintaan kytkinremontti autoon kuin autoon. Varaa aika tai kysy tarjous tällä sivulla olevalla lomakkeella. Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.

Pyydä tarjous tai varaa aika
79 €/h
Jarruremontti

Jarruremontit pienemmistä kuluvien osien vaihdosta isompiin töihin asti – aina kilpailukykyiseen ja järkevään hintaan. Kysy meiltä lisää ja varaa aikasi helposti tällä sivulla.

Pyydä tarjous tai varaa aika
79 €/h
Tuulilasin vaihto

Tarjoamme myös tuulilasin vaihdot parhaaseen hintaan automerkistä tai -mallista riippumatta. Tiedustele meiltä lisää tai varaa aikasi helposti tällä sivulla.

Pyydä tarjous tai varaa aika
alk. 200 €
Kolarikorjaus

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo. Teemme huolellisesti kaikki kolarikorjaukset, kuten pelti- ja maalaustyöt. Vahinkotilanteissa muistathan aina ensin tehdä sähköisen vahinkoilmoituksen, joka hoituu vaivattomasti vakuutusyhtiösi omassa verkkopalvelussa.

Pyydä tarjous tai varaa aika
83 €/h
Maalaus ja peltikorjaus 

Saman katon alla palvelee asiantunteva automaalaamo. Kaikki koriin liittyvät peltikorjaukset sekä hitsaustyöt hoituvat vaivattomasti ja aina parhaaseen hintaan. Kysy lisää ja varaa korjausaika tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous tai varaa aika
83 €/h
Turbon vaihto ja asennus 

Meiltä saat turbojen vaihdot ja asennukset vaivattomasti ja järkevään hintaan. Olemme Turbotekniikan mahantuomien tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. Kysy lisää tai pyydä tarjous tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous tai varaa aika
79 €/h
Dieselkorjaus

Tarjoamme hinnaltaan kilpailukykyiset diesel-autojen korjauspalvelut ammattitaidolla. Kysy lisää tai varaa aika dieselkorjaukseen vaivattomasti tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous tai varaa aika
79 €/h
Optimointiohjelmat

Tarjoamme voimaa, vääntöä ja taloudellisuutta ajoneuvoosi optimointiohjelmilla. Hinta henkilö- ja pakettiautoon 590 €, raskaskalusto / kuorma-auto / työkoneet 1190 €. Tarjoamme myös laadukkaat TÜV-hyväksytyt Steinbauer-lisäboxit, jotka sopivat sekä bensiini- että dieselmoottoreihin, turbolla tai ilman. Optimoimalla polttoaineensyöttöä, sytytyksensäätöä / ruiskutusennakkoa Steinbauer tarjoaa aivan uudenlainen ajonautinnon.

Pyydä tarjous tai varaa aika
alk. 590 €
Katsastuskorjaus

Saman katon alla palvelevan katsastuksen ansiosta tarjoamme rutkasti joustavuutta, ajansäästöä ja vaivattomuutta autoilijalle kokonaisvaltaisilla katsastuspalveluillamme. Suoritamme tarpeelliset päästömittaukset ja hoidamme tarvittaessa katsastuksen yhteydessä ilmenneet pienemmät korjaustarpeet saman tien. Paikkakunnan parhaaseen hintaan, pyydä tarjous tällä sivulla!

Pyydä tarjous tai varaa aika

Tarjoamamme lisäpalvelut

Katsastus

Saman katon alla palvelevan katsastuksen ansiosta tarjoamme rutkasti joustavuutta, ajansäästöä ja vaivattomuutta autoilijalle kokonaisvaltaisilla katsastuspalveluillamme.

Tutustu katsastuspalveluihimme
Maksa sopivissa osissa

Huoltorahoituksella voit maksaa autosi huollot, korjaukset, varaosat tai renkaat sinulle sopivissa kuukausierissä. Valitse sopiva summa ja hae rahoituspäätös vaikka kotisohvalta käsin.

Hae rahoituspäätös nyt
Sijaisauto huollon ajaksi

Varmistetaan että matkasi jatkuu autosi ollessa huollossa. Tarjoamme vuokra-autot erittäin edullisesti alkaen 20 € päivä.

Tutustu vuokrattaviin autoihimme

Pyydä tarjous tai varaa aika

Omat tiedot
Auton tiedot
Toimenpide

Tutustu tarjouksiin

Nestekaasu 11kg terästäyttö vain
23€
Tuulilasin vaihdot IDH-clas alk.
200€
Ilmastointihuolto
60€
Vikakoodien luku ja nollaus
30€