Kaikki renkaisiin liittyvät palvelut löydät saman katon alta! Tarjoamme kattavan valikoiman renkaita ja vanteita suosituimmilta valmistajilta, aina parhaaseen hintaan! Meillä palvelee lisäksi erityisen edullinen rengashotelli, jossa säilytyksen lisäksi hoidamme kausittaiset rengastoimenpiteet puolestasi. Meillä palvellaan täydellä tohinalla niin rengassesonkeina kuin sesonkien ulkopuolellakin, tule suoraan paikan päälle tai varaa aika helposti verkossa!

Täyden palvelun rengashotelli

Tarjoamme erityisen edullisen rengashotellin. Vuosimaksu sisältää luotettavan säilytyksen lisäksi vakuutuksen sekä kaikki kausittaiset rengastoimenpiteet: renkaiden vaihdon kaksi kertaa vuodessa, pesun ja kuntotarkastuksen. Säästät runsaasti sekä aikaa, vaivaa että säilytystilaa. Varaa aikasi tällä sivulla tai tule paikan päälle drive in -periaatteella!

Pyydä tarjous tai varaa aika
130 €/vuosi tai 65 €/kausi
Renkaiden myynti

Myymme laadukkaat renkaat suosituimmilta valmistajilta kaikista hintaluokista aina parhaaseen hintaan. Laajasta valikoimasta löydämme varmasti sopivat sinun tarpeeseesi. Pyydä tarjous renkaille tällä sivulla olevalla lomakkeella! Me myös vaihdamme renkaat saman tien alle ja pääset jatkamaan matkaa ripeästi.

Pyydä tarjous tai varaa aika
Renkaiden vaihto

Renkaiden vaihto sisältää altaotettavien renkaiden pesun, rengaspaineen tarkastuksen ja renkaiden kiristyksen oikeaan momenttiin. Renkaanvaihtoon pääset meillä ilman ajanvaraustakin useimmiten nopeasti, mutta voit myös varata ajan etukäteen – kätevästi tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous tai varaa aika
30 €
Ohjauskulmien tarkastus ja säätö

Palvelumme sisältää etu- ja takarenkaiden aurauksen säädön, kun säädöt eivät ole jumissa. Katsomme lisäpalvelut tarpeen mukaan erikseen. Ohjauskulmat on hyvä tarkastaa säännöllisin väliajoin, jolloin voidaan välttyä renkaiden turhan nopealta kulumiselta ja ajo-ominaisuuksien heikkenemiseltä. Tule käymään tai varaa aika helposti tällä sivulla.

Pyydä tarjous tai varaa aika
78 €

Pyydä tarjous tai varaa aika

Omat tiedot
Auton tiedot
Toimenpide

Tutustu tarjouksiin

Nestekaasu 11kg terästäyttö vain
23€
Tuulilasin vaihdot IDH-clas alk.
200€
Ilmastointihuolto
60€
Vikakoodien luku ja nollaus
30€