Meiltä löytyy erittäin laaja, jopa 350 000 nimikkeen varaosavalikoima ja tarvikkeet autoilijalle. Mitä ei löydy saman tien paikan päältä varastostamme, toimitamme erittäin nopeasti – ennen kello 11:30 tilatut varaosat saapuvat samana päivänä kello 14.

Myymälässämme on laaja valikoima lisävarusteita, kemikaaleja ja työkaluja valmiina hyllyissämme. Voit tutustua tuotetarjouksiin jo verkossa, mutta suosittelemme tulemaan paikan päälle tekemään erinomaisia ostoksia ja rupattelemaan mukavia!

Varaosat

Edustamiemme valmistajien tuotteet ovat alkuperäisiä varaosia tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkiosia. Lisäksi meiltä löytyy valikoima edullisempia vaihtoehtoja vanhempaan kalustoon, takuulla luotettavaa laatua. Valikoima on suunniteltu suomalaisen autokannan ja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Ennen klo 11:30 tilatut varaosat saapuvat samana päivänä klo 14. Tiedustele varaosia helposti tällä sivulla olevalla lomakkeella! Kahan toimittamille varaosille saat jopa 3 vuoden ja 100 000 km takuun!

Kysy lisää tai pyydä tarjous
Webasto-autolämpötuotteet

Valikoimassamme on Webaston koko lisävarustetuotelinja henkilö- ja pakettiautoihin sekä ammattiautoilijoille, työkoneisiin, matkailuautoihin ja veneisiin! Kerromme mielellämme lisää, kuinka Webaston tuotteilla saat liikkumisen mukavuuden täysin uudelle tasolle. Pyydä tarjous helposti tällä sivulla olevalla lomakkeella!

Kysy lisää tai pyydä tarjous
Racing

Olemme vahvasti mukana moottoriurheilun tukemisessa, johon yhtenä isona osana kuuluu auton rakentaminen, kehittäminen ja huoltotyöt. Tätä asiantuntemusta sekä laajaa varaosien ja tuotteiden valikoimaa hyödynnämme palvelujemme jokaisella osa-alueella! Olipa tarpeesi vauhdikkaalle harrastuksellesi mikä tahansa, ota yhteyttä kun tarvitset käyttöösi tietämystä tuotteista, jotka lisäävät kilpailukykyäsi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
Turbo

Olemme Turbotekniikan maahantuomien tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. Valikoimaamme kuuluu Honeywellin valmistamat Garrett-merkkiset turbot ja Cumminsin valmistamat Holset-merkkiset turbot sekä BorgWarner Turbo Systemsin KKK- ja Schwitzer-ahtimet. Toimitamme myös Toyotan, Mitsubishin ja IHI:n ahtimia ja niiden varaosia. Jos tarvittavaa ahdinmallia tai varaosaa löydy valmiina Turbotekniikan varastossa Helsingissä, se saadaan valmistajalta nopeasti. Tiedustele tuotteista lisää tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai varaa aika

Omat tiedot
Auton tiedot
Toimenpide

Tutustu tarjouksiin

Nestekaasu 11kg terästäyttö vain
23€
Tuulilasin vaihdot IDH-clas alk.
200€
Ilmastointihuolto
60€
Vikakoodien luku ja nollaus
30€